NOTE!

Alle producten zijn:

Cruelty free
Gluten free
Vegan friendly
EU approved

B’KATE… MADE WITH LOVE, INSPIRED BY WOMEN AND DESIGNED WITH PASSION

De collectie van B’KATE is samengesteld door en voor vrouwen. Goede producten zonder poespas, vegan friendly, dierproefvrij en glutenvrij. Alles om elke dag vol zelfvertrouwen de deur uit te stappen. Voor de professionals die de mooiste Brows kunnen dromen, maar ook voor iedereen die de perfecte wenkbrauwen willen voor een stralend gezicht. B’KATE maakt gebruik van de beste kwaliteitsproducten met een fashionable doch stoere look!

We dare you to be different!

B’KATE, stoer, zelfverzekerd en ambitieus, sluit perfect aan op de vraag van stylisten van NUDE Beauty Brands en wat consumenten het liefst zien bij de Beauty Professional.  De collectie bestaat uit Brow Make-up, Care Cosmetics, Tools & Accessories. Komende maanden zullen er nog meer mooie producten gelanceerd!

De collectie van B’Kate is uitsluitend verkrijgbaar bij Beauty Professionals zoals, Brow Bars, Beauty Instituten, Wimpersalons en Kapsalons. Naast de producten voor consumenten hebben we ook verschillende items speciaal voor de Professional. Hoogwaardige tools en producten die gebruikt worden tijdens de Brow Treatment.

LET OP! Ben je werkzaam in de beauty branche en heb je een KVK nummer? Dan is het mogelijk dit merk/product in te kopen tegen groothandelsprijzen. Neem contact op voor meer informatie of vraag hier een account aan.

Bekijk & bestel direct de B’KATE producten